Hopp til hovedinnhold

Arrangementer utenfor Slottet eller i Slottsparken

Alle som ønsker å gjennomføre et arrangement utenfor Slottet eller i Slottsparken, må sende en skriftlig søknad til Det kongelige hoff om dette, gjerne via elektronisk skjema her.

Skjemaet skal ikke brukes til å invitere medlemmer av Kongefamilien til ulike arrangementer. Slike invitasjoner må sendes til post@slottet.no

Arrangement det må søkes om, er for eksempel:

  • Demonstrasjoner og markeringer
  • Filminnspilling
  • Fotografering (det vil si profesjonell fotografering med stativ og lignende) 

Det er ikke tillatt med kommersiell virksomhet på Slottets område. Det omfatter all forretningsmessig virksomhet - salg, foretaksprofilering mv. Søknader om dette vil bli avslått.

Hvor arrangementet ønskes avholdt

Vi gjør oppmerksom på at selve Slottsplassen utelukkende kan benyttes til arrangementer i regi av Hans Majestet Kongen. Arrangementer foran Slottet må finne sted i Slottsbakken (nærmere bestemt på planet nedenfor Balustraden / Carl Johan-statuen) eller i Slottsparken.

Søknader om tillatelse til fotografering påvirkes ikke av dette.

Vi ber om skriftlig søknad via dette skjemaet:

Skjema for søknad om arrangement utenfor Slottet

Dersom det gjelder bryllupsfotografering på Oscarshall, er det ikke nødvendig å ta kontakt med Det kongelige hoff i forkant.

Bryllupsfotografering på Oscarshall

Svar på søknaden

Alle som søker vil få skriftlig tilbakemelding. Tilbakemeldingen vil inneholde en oppsummering av momentene i søknaden og eventuelle betingelser knyttet til en tillatelse.

Tillatelsen må bringes med til arrangementet.
 

18.01.2024

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook