Hopp til hovedinnhold

Oscarshall: Åpningstider

Åpningstider Oscarshall 2024

Oscarshall og det tilhørende parkanlegget er åpent for publikum om sommeren. Sesongen 2024 varer fra 4. mai til 15. september, og det er åpent torsdag til søndag fra 11.00 til 16.00.

Det er omvisninger hver hele time med start klokken 11.00, 12.00 (på engelsk), 13.00, 14.00 (på engelsk) og 15.00 (siste omvisning). Omvisningene varer omlag 40 minutter.

Avvikende åpningstider

OBS: Oscarshall vil være stengt 10. august og 5. september.

Lystslottet kan bli midlertidig stengt på grunn av arrangementer. Det annonseres på denne nettsiden og på Facebook/Oscarshall.

 

Tegning av hunden Ronja

Bryllupsfotografering

Det er tillatt å ta bilder i parken omkring Oscarshall – det gjelder også fotografering av brudepar. Vi har imidlertid ikke anledning til å legge spesielt til rette for slik fotografering.

Det er ikke nødvendig å ta kontakt med Det kongelige hoff om fotograferingen. De som ønsker å ta bryllupsbilder i parken på Oscarshall, er velkommen til det, og kan selv finne et egnet sted i parken.

All fotografering må finne sted innenfor vanlig åpningstid (se faktaboks for åpningstider). Det er viktig at fotograferingen ikke forstyrrer omvisningene eller andre gjester i parken. Det er derfor ikke anledning til å rigge for fotografering ved inngangen eller under portalen.

Fotograferingen må være avsluttet før anlegget stenger for dagen.

Vi minner også om:

  • Det er ikke tillatt å bruke drone.
  • Det er ikke tillatt å nyte alkohol på området.
  • Det er ikke tillatt å parkere på Oscarshall. Parkering må skje på parkeringsplassen ved Norsk folkemuseum eller på plassen ved hovedveien der man kjører inn til Oscarshall.

 

18.01.2024

Del denne artikkelen på Facebook eller Twitter

Del på Twitter Del på Facebook